![Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/93da6946-bc26-4806-a593-668fe19c076a/Derivates/e854abb0-55a9-4bb7-804f-09b3ac089ebf.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 150 g de lentejas pardinas
- 40 g de avellanas tostadas
- 1000 g de agua (y algo más para remojar las lentejas)
- 1 cucharadita de sal
- 1 diente de ajo
- 120 g de pimiento rojo en trozos
- 35 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla en juliana fina
- 2 cucharaditas de pimentón dulce
Dip de tofu
- 250 g de tofu firme
- 20 g de aceite de oliva
- 10 g de vinagre de sidra
- 50 g de zumo de limón
-
1
cucharadita de azúcar de coco
of 1 cucharadita de azúcar moreno - 15 g de salsa de soja
- 1 pellizco de sal
Tacos
- 10 hojas de lechuga
- 10 g de cilantro fresco (solo las hojas)
- brotes germinados para servir
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 686 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Ensalada de garbanzos con tofu
25min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20min
Tacos de chile vegetarianos
30min
Goulash de soja con dumplings
1 godz. 25 min
Bol tex-mex
50min
Chile sin carne
1h
Bechamel vegana, boloñesa de lentejas rojas, espinacas salteadas y champiñones
2h 20min
Chile vegetariano
1h 5min
Pita vegetariana israelí (sabich)
40min
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1h 45 min
Curry indio de verduras
40min
Pastel de lentejas
1 Std. 55 Min