Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de zanahoria en trozos (3-4 cm)
- 100 g de cebolla roja en 2 trozos
- 15 g de zumo de limón
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 12 aceitunas negras sin hueso (en rodajas)
- 700 g de agua
- 150 g de cebada perlada lavada
- 150 g de brócoli en ramilletes pequeños
- 150 g de judías verdes frescas en trozos (3 cm)
- 180 g de queso feta en dados
-
1
cucharada de perejil fresco picado
of 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1677.5 kJ / 401.2 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 36.2 g
- Vetten
- 22.6 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de batatas y brócoli
20 Min
Ensalada detox con kale
10min
Crumble estilo indio
1h
Ensalada de lentejas con brotes y aguacate
10min
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20 Min
Cuscús con albaricoques, avellanas y queso feta con verduras
1h 15min
Risotto de cebada perlada
1h
Ensalada de verduras en tarro crudivegana
15 Min
Ensalada de lentejas al estilo griego
15 Min
Tostadas con queso de cabra, compota de frutas y granola
50min
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1h 15min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40min