Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de tomate maduro en cuartos
- 180 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de lentejas rojas partidas
- 350 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 berenjena cortada en rodajas de 7-8 mm (aprox. 300 g)
- 1 calabacín cortado en rodajas de 7-8 mm (aprox. 300 g)
- 100 g de queso rallado vegano
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 716 kJ / 171 kcal
- Eiwitten
- 9.79 g
- Koolhydraten
- 13.85 g
- Vetten
- 8.54 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa con verduras salteadas
35 Min
Quiche de espinacas y tomates cherry
1h 45min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 Std.
Hamburguesas de brócoli con vinagreta de rabanitos
1 godz.
Quinoa con verduras y salsa tahini
45 Min
Coliflor y brócoli con crumble de anacardo
50min
Guiso de setas y tofu
30 Min
Risotto de cebada perlada
1 godz.
Papillotes de tofu en cama de verduras
30 Min
Guiso de verduras de raíz
1 Std. 40 Min
Arroz con puerro, apio, espinacas y champiñones
30 Min
Moussaka de lentejas
2h 20min