Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de cebolleta cortada en trozos
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de lomos de bacalao desalado en trozos
- 400 g de lentejas cocidas (en conserva)
- 1 tomate en dados
- 140 g de queso mozzarella en dados
- 100 g de hojas de espinaca frescas
- 10 g de vinagre
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1087 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de alubias blancas
5min
Ensalada de patata con salmón y aguacate
45 Min
Ensalada nórdica de arroz y salmón con aliño de eneldo
30min
Ensalada de judías blancas con aguacate y cherry
10min
Ensalada de judías blancas con salmón ahumado
5min
Sepia con ensalada de verano (Sepia amb trempó)
15 Min
Ensalada de lentejas con brotes y aguacate
10min
Ensalada de lentejas con mozzarella, alcachofa y tomate
5 godz.
Tabulé de lentejas
10min
Ensalada de garbanzos con bacalao y encurtidos
30min
Ensalada de salmón, kale y quinoa
1h
Bol de sepia con ensalada de verano (sepia amb trempó)
15 Min