Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de vin rouge, bourgogne de préférence
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 150 g de lardons fumés
- 80 g d'oignons grelot
- 200 g de champignons frais (calibre bouton)
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 branche de thym frais
- 20 g d'huile de colza
- 4 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de croûtons
- 5 brins de ciboulette, séchée et ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2335 kJ / 562.2 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 33.5 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Cervelle de canuts
12h
Quenelles nature, comté et épinards
45 Min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1h 20min
Fondue savoyarde
25min
Aspic d'asperges
24h
Œufs de caille en meurette
55min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1小时 15 分钟
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Aligot
40min
Sauce gribiche
15 Min