Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de vin rouge, bourgogne de préférence
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 150 g de lardons fumés
- 80 g d'oignons grelot
- 200 g de champignons frais (calibre bouton)
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 branche de thym frais
- 20 g d'huile de colza
- 4 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de croûtons
- 5 brins de ciboulette, séchée et ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2335 kJ / 562.2 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 33.5 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Fondue savoyarde
25 Min
Pâté en croûte
7h 45min
Rillettes de porc tradition
12h
Cervelle de canuts
12h
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Œufs de caille en meurette
55 min
Œuf poché sauce poulette
35min
Fondue savoyarde
15 min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1sa 15 dk
Œufs mollets à la dijonnaise
25 Min
Sauce gribiche
15 min