Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de vin rouge, bourgogne de préférence
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 150 g de lardons fumés
- 80 g d'oignons grelot
- 200 g de champignons frais (calibre bouton)
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 branche de thym frais
- 20 g d'huile de colza
- 4 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de croûtons
- 5 brins de ciboulette, séchée et ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2335 kJ / 562.2 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 33.5 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Beurre d'escargot
10 min
Quenelles nature, comté et épinards
45 min
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Fondue savoyarde
25 min
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
Œufs de caille en meurette
55 min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Cervelle de canuts
12sa
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min