Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de lentilles vertes sèches
- 1100 g d'eau
- ½ anis étoilé (2 éclats)
- 2 c. à soupe de curry en poudre
- 1 branche de céleri, coupée en fins bâtonnets
- 30 g de raisins secs
- 300 g de filet d'agneau
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 oignon rouge, taillé en rondelles
- 4 gousses de cardamome
- sel
- poivre moulu
- 1 filet d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1500 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Menu bluffant - Agneau confit aux épices de Noël et au miel
1 Std. 45 Min
Curry d'agneau
1h
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Dorades farcies au pesto de coriandre
50min
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1h 40 min.
Agneau confit aux pruneaux
1h 40 min.
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9h 15min
Osso-buco aux agrumes
1h 20 min
Tajine de lapin aux fruits secs
1h 25 min
Tajine de pintade au fenouil
1h 15min
Tajine d'agneau aux cerises
1h 20 min
Curry de crevettes à la citronnelle
35min