Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de lentilles vertes sèches
- 1100 g d'eau
- ½ anis étoilé (2 éclats)
- 2 c. à soupe de curry en poudre
- 1 branche de céleri, coupée en fins bâtonnets
- 30 g de raisins secs
- 300 g de filet d'agneau
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 oignon rouge, taillé en rondelles
- 4 gousses de cardamome
- sel
- poivre moulu
- 1 filet d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1500 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Effiloché de lapin à la moutarde et champignons, poêlée de spaetzle
1h 30min
Penne aux moules
1 godz. 5 min
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 20 min
Carré d'agneau en croûte
55min
Agneau confit aux pruneaux
1 Std. 40 Min
Curry d'agneau
1h
Roulé de pintade au chou
1 godz. 10 min
Saumon sauce à la mangue, pois mange-tout et carotte
1h
Daurade à l'ail
40min
Crevettes yakisoba
35min
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55min
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1 Std. 40 Min