Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de lentilles vertes sèches
- 1100 g d'eau
- ½ anis étoilé (2 éclats)
- 2 c. à soupe de curry en poudre
- 1 branche de céleri, coupée en fins bâtonnets
- 30 g de raisins secs
- 300 g de filet d'agneau
- 30 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 oignon rouge, taillé en rondelles
- 4 gousses de cardamome
- sel
- poivre moulu
- 1 filet d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1500 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Veau aux pistaches et patates douces façon tajine
50 min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Magret de canard, épinards et champignons
35min
Colin farci et asperges sauce au citron
45 Min
Pollo estilo Guanajuato (Poulet aux raisins secs, orange et citron)
50 min
Foies de volaille au beurre de noisette, légumes vapeur
50 min
Tajine de veau aux courges
2h 5 min
Ragout de poisson angolais (Calulu)
50 min
Suprêmes de poulet au miel et citron vert, chutney à la mangue
1h 30min
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1 Std. 40 Min