Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de pignons de pin
- 40 g de parmesan
- 800 g d'eau
- 100 g de quinoa
- 1 botte d'asperges vertes
- 1 courgette, coupée en rondelles
- 15 g d'huile d'olive
- 1 branche de thym frais
- 1 pincée de fleur de sel
- 125 g de fromage de chèvre frais
- 2 brins de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 901 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bowl de légumes tout vert
50 Min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25min
Salade de quinoa et haricots verts
30 Min
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35min
Salade de boulgour, betterave et œufs
45 Min
Salade de quinoa aux herbes et à la feta
35min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30 Min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50 Min
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 Min
Quinoa et brocoli, sauce chèvre-noisettes
40min
Quinoasotto
35min