Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de pignons de pin
- 40 g de parmesan
- 800 g d'eau
- 100 g de quinoa
- 1 botte d'asperges vertes
- 1 courgette, coupée en rondelles
- 15 g d'huile d'olive
- 1 branche de thym frais
- 1 pincée de fleur de sel
- 125 g de fromage de chèvre frais
- 2 brins de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 901 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buddha bowl multicolore
40min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45min
Salade de quinoa et haricots verts
30 Min
Salade de blé aux petits légumes
35 Min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25 Min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30 Min
Salade de quinoa aux deux haricots
45min
Salade polenta, avocat et pousses d'épinard
1 Std. 45 Min
Quinoa aux aubergines et patates douces
45min
Salade de quinoa aux herbes et à la feta
35 Min
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40min
Quinoa et brocoli, sauce chèvre-noisettes
40min