Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon rouge
- 150 g de céleri branche (feuilles et branches), en tronçons
- 2 c. à soupe de graines de sésame
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 8 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ bouquet d'estragon frais, effeuillé
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 250 g de lentilles vertes sèches
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 4 œufs, à température ambiante
- 150 g de carottes, en tagliatelle
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2288 kJ / 547 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45 min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25 Min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40 min
Salade de légumineuses à la grecque
35 min
Buddha bowl d'automne
1 godz. 5 min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30 min
Salade de radis, petit épeautre et saumon fumé
3h 10min
Salade polenta, avocat et pousses d'épinard
1h 45min
Salade inca
50 min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50 min
Légumes d'hiver au miel et au quinoa
40 min