![Ragoût de veau printanier Ragoût de veau printanier](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A1F0201-7347-4883-BE33-D57068A49A82/Derivates/132818bb-8a5d-4a5d-a365-ad68e0664ae3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1710 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1 Std. 15 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Poulet aux citron et amandes
1h 5 min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 Std. 50 Min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Soupe de fruits de mer provençale
25 Min
Veau aux olives
1 Std.
Paleron au potiron et au vin blanc
3h
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 min
Côte de veau vapeur aux légumes du jardin
55 Min
Sauté de veau aux olives
1 Std.