Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1710 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Lapin marengo
1h
Ragoût express d'agneau épicé
30 min
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Veau aux olives
1h
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2h
Veau Marengo
55min
Sauté de veau Marengo
55min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Sauté de veau aux olives
1h