Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1710 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de langouste
1h 35min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 Std. 5 Min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Paupiettes de veau aux olives
50 Min
Ragoût express d'agneau épicé
30 Min
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Sauté de veau aux olives
1 Std.
Couscous d'agneau express
55 Min
Couscous d'agneau et légumes
1h 10min
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1 Std. 15 Min
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1 Std. 5 Min