![Magrets à l'orange et riz basmati complet Magrets à l'orange et riz basmati complet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6e0ab13f-9d64-42c4-82d3-8b938cca3b85/Derivates/f317e2df-2186-4b79-8876-9a6955817dd0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de riz basmati complet
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- du sel
- du poivre moulu
- 2 magrets de canard avec la peau quadrillée
- 2 échalotes, fendues en deux
- 2 c. à café de cassonade
- 30 g de vinaigre de vin
- 2 oranges bio, de petite taille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3096 kJ / 741 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Dorades farcies au pesto de coriandre
50 min
Salade chaude de haricots verts et fruits de mer
35 Min
Magret de canard aux framboises
40 Min
Poulet et pruneaux roulés, riz aux oignons
35 Min
Salade de légumes verts vapeur et acras de poulet
1 godz. 20 min
Pâtes aux moules, raisins et pignons
20 Min
Le saumon sauvage au vinaigre de framboise
45 Min
Emincé de poulet aux amandes et sauce citron
35 Min
Poulet pilaf aux raisins
45 Min
Poulet à l'ananas, pois gourmands et riz
45 Min
Salade de pâtes aux poivrons
45 Min
Dos de cabillaud et riz épinard-cresson
40 Min