Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di carote, pelate e tagliate a bastoncini
- 250 g di porri, la parte bianca tagliata longitudinalmente
- 500 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 600 g di filetti di salmone fresco, senza pelle e deliscato, a tocchi (3 cm circa)
- 25 g di burro
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 25 g di farina tipo 00
- 50 g di panna (35% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1712 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1 godz. 10 min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1sa 30 dk
Filetti di pesce pagro con patate dolci
35min
Moqueca
1 Std. 20 Min
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35min
Salmone in crema di funghi con patate
50min
Gamberi in salsa speziata
40min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri
45 dk