Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 2 limoni
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di vongole fresche, tipo telline, spurgate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 8 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1734 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi alla romana
50min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 Min
Fagioli in agrodolce
35 Min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 Min
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Salsa olandese
30 Min
Chop suey ai gamberi
1 Std.
Marmitako
50min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 Min
Involtini di platessa e verdure
1 Std.
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.