Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 2 limoni
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di vongole fresche, tipo telline, spurgate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 8 fette di pane tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1734 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Cozze allo zafferano
55min
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45 min
Tartare di pomodori e peperoni
15 min
Picadillo (pasticcio di carne)
1h
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Gamberi alla guineana
25 min
Salsa all'aglio per pesce e crostacei
15 min
Ceviche di salmone
48 Std. 15 Min
Marmitako
50 min
Ceviche peruviana
1h 35min
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30 min