Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di filetto di salmone fresco, senza pelle e deliscato (vedere consigli)
- 20 g di sale grosso
- 200 g di cetrioli, pelati e a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di scalogno
- 3 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 avocado, la polpa a tocchetti (1-2 cm)
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 978 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone teriyaki
50min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 dk
Insalata cremosa di gamberi
35min
Insalata di salmone con dressing al mango
45 dk
Tartare al tonno e avocado
1sa 15 dk
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2sa
Marinatura al lime, zenzero e menta
15 min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Avocado toast con uovo
30 dk
Insalata di gamberi, avocado e mango
30 dk
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 min
Caesar salad
45 dk