![Tartare al salmone Tartare al salmone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/219762.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di filetto di salmone fresco, senza pelle e deliscato (vedere consigli)
- 20 g di sale grosso
- 200 g di cetrioli, pelati e a pezzi (2-3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di scalogno
- 3 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 avocado, la polpa a tocchetti (1-2 cm)
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 978 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di gamberi, avocado e mango
30 min
Gamberi in salsa speziata
40 min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Tartare al tonno e avocado
1h 15 min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2h
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2 Std. 20 Min
Noodles con gamberi e avocado
35 min
Gamberi in agrodolce
40 min
Riso basmati mango e gamberi
45 min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Salmone teriyaki
50 min