Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron confit
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- ½ bouquet de cerfeuil frais, effeuillé
- 250 g de pois cassés
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de volaille
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 989 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Soupe de haricots blancs
20 min
Minestrone de légumes verts
1h
Velouté de pois cassés et speck croustillant
4 Std. 10 Min
Crème de petits pois
40min
Soupe de pois cassés au lait de coco
30min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35 Min
Velouté de petits pois à la menthe
35 Min
Soupe de lentilles corail
40min
Velouté de poireaux et pois cassés
4 Std. 15 Min
Soupe de pois cassés finlandaise
12h
Crème de lentilles corail
35 Min
Soupe danoise aux pois cassés
1h