Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron confit
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- ½ bouquet de cerfeuil frais, effeuillé
- 250 g de pois cassés
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de volaille
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 989 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Crème de pois chiches au lard
30 Min
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
Velouté de poireaux et pois cassés
4h 15min
Velouté de pois cassés et speck croustillant
4h 10min
Soupe de pois cassés au lait de coco
30 Min
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50 Min
Soupe de lentilles corail
40 Min
Soupe de pois cassés finlandaise
12 Std.
Velouté de cresson à l'ail
1 Std.
Velouté de lentilles vertes à la feta
35 Min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 Min
Soupe danoise aux pois cassés
1 Std.