![Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen) Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/413cda01-a9d9-4e9f-8419-f33f6b555c50/Derivates/cfd393fb-f215-4889-ade9-b2121abbdf76.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Wasser
- 1 Zweigchen Thymian, Blätter abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Bund Peterli, Blätter abgezupft
- ¾ TL Salz, nach Belieben
- 600 g Kalbsvoressen, in Stücken (2 cm)
- ¼ TL Pfeffer, nach Belieben
- 300 g Rüebli, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Lauch, in Scheiben (5 mm)
- 300 g Champignons, frisch, geviertelt
- 20 g Butter
- 15 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1084 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wurst-Käse-Salat
10 min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Rindsvoressen
1h 50min
Pouletbrustfilet in Pfirsichsauce
40 Min
Coq au vin
2h
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Pouletbrust alla pizzaiola
55 Min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 Min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 godz. 30 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 godz. 30 min
Züri-Gschnätzlets
50min