Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken (3-4 cm)
- 30 g Pecorino, in Stücken (3-4 cm)
- 30 g Pinienkerne, unverarbeitet
- ½ Knoblauchzehe
- 80 g frischer Basilikum, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 130 g Olivenöl, nativ
- 1200 g Wasser
- 250 g Kartoffeln, in Stücken (1-2 cm)
- 1 TL Salz, nach Belieben
- 400 g Pasta getrocknet, Sorte Trenette
- 100 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce béarnaise
20min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Himbeer-Orangen-Glacé
5h 10min
Pilaw-Reis
40min
Crumble mit weisser Schoggi, Mango und Limetten
2h 45min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1hod. 40min
Kürbis-Kokossuppe
45 min
Parmigiana al forno
1h 50min
Risotto milanese
30min
Lasagne verdi
1 godz. 15 min
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
1hod. 55min
Linsendal
35min