Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 4 EL Bratbutter
- 800 g Rindsvoressen (3 cm)
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 30 g Weissmehl
- 30 g Tomatenpüree
- 160 g Bratspeck, in Tranchen (2 cm)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Nelke
- 1 Zweigchen Rosmarin
- 500 g Rotwein
- 230 g Champignons
- 150 g Silberzwiebeln in Essig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2654 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Panang-Curry
45min
Stroganoff
45min
Rindsvoressen
1h 50 min.
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1ωρ. 30 λεπτ.
Züri-Gschnätzlets
50 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1ωρ. 30 λεπτ.
Risotto milanese
30 λεπτ.
Coq au vin
2hod.
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30 λεπτ.
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40 λεπτ.
Poulet-Stroganoff
50 min