Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Wasser
- 1 TL Salz
- 700 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (2 cm)
- 600 g Lauch längs halbiert, in Streifen (1 cm)
- 1 Waadtländer Saucisson
- 1 Saucisse aux choux (Kabiswurst)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 15 g Butter
- 1 EL Maisstärke (z. B. Maizena)
- 150 g Vollrahm
- 100 g Weisswein, trocken
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 4644 kJ / 1122 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 86.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 min
Älplermagronen
30min
Munder Safranrisotto
45 min
Chili con Cervelat
1h
Älpler Magronen
45 min
Riz Casimir
45 min
Rindsvoressen
1h 50 min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Süssmostcreme
4 Std. 15 Min
Chügelipastetli
30min