![Peperonicremesuppe Peperonicremesuppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/45280123-BB6A-4FA2-BD47-339BDE6F5C5D/Derivates/728B4558-1C0B-4982-94AA-2452FAED173A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 30 g Butter
- 30 g Weizenmehl
- 2 Peperoni, gemischt (300 g), (1 rote und 1 gelbe), in Stücken
- 750 g Wasser
-
2
Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
of 2 geh. TL Gemüsebouillon Paste, selbst gemacht - 1 TL Kräutersalz
- ½ TL Paprika edelsüss
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 50 g Vollrahm
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1058 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fruchtglace
5min
Rüeblisalat
15 Min
Süssmostcreme
4h 15min
Randensalat
10 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 Min
Basler Mehlsuppe
1h 10min
Luzerner Lebkuchen
55 Min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35 Min
Thonmousse
5min
Rüeblisuppe mit Minze
35 Min
Gerstensuppe
1h 20min
Blumenkohl-Crèmesuppe
50min