Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Peterli (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- ½ Bund Schnittlauch (ca. 10 g), in Stücken (3 cm)
- 100 g Salsiz (1 Stück), in Stücken (2 cm)
- 75 g Weissbrot, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 75 g Speckwürfeli
- 1 EL Bratbutter
- 200 g Mehl
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 50 g Milch
- 300 g Wasser
- 2 Eier
- 8 Blätter Krautstiel, weiss, dicke Rippe herausgeschnitten, halbiert
- 150 g Vollrahm
- 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2945 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knöpfli
50 min
Zwiebel-Käsewähe
1 godz. 15 min
Käsewähe
50 min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 min
Knöpfli
50 min
Bündner Gerstensuppe
55min
Älpler Magronen
45 min
Bündner-Spätzli
45 min
Rhabarberwähe
55min
Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Berner Rösti
40 min