Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser, Zimmertemperatur
- 1 TL Zucker
- 15 g frische Hefe
- 400 g Pizzamehl
- 30 g Olivenöl, nativ
- 1 TL Salz
Belag
- 200 g Mozzarella, Zopf-Mozzarella
- 6 Sardellenfilets in Öl
- 250 g geschälte Tomaten, abgetropft
- 1 Prise Salz
- 4 Artischokenherzen, in Öl, geviertelt
- 50 g Pilze, in Öl
- 50 g Taggiasca- Oliven
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3435 kJ / 821 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seehechtfilet mit Rucola-Randen-Salat
1h 35 min
Klassische Lasagne
2h 5min
Penne mit Makrelen, Cherry-Tomaten und Kräutern
35min
Aprikosen-Schoggipraliné-Törtchen
24u.
Zwetschen-Küchlein
1h 30min
Drei-Gänge-Menü für zwei in 30 Minuten
1h 15 min
Poulet auf roten Peperoni
1h 5min
4-Käse-Quiche
45 min
Walliser Roggenbrot
10h
Focaccia mit Salsiccia
2h
Balsamico-Lachs und Zucchetti-Nudeln
25min
Schoggichüechli
45 min