Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Arepas Teig
- 280 g Maismehl, vorgekocht (z. B. Harina Pan)
- 410 g Wasser
- 1 ½ - 2 TL Salz, nach Geschmack
Pulled chicken und Fertigstellung
- 5 Stängel Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 1 roter Paprika (ca. 150 g), in Stücken
- 4 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 TL Kapern, eingelegt
- 1 Eiertomate, in Stücken
- 1 ½ - 2 TL Salz, nach Geschmack
- ½ - 1 TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Geschmack
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
- 560 g Hühnerbrustfilets, ohne Haut, in mundgerechten Stücken
- 80 g Sherry
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2325 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7.7 g
Alternatieve recepten
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3sa
Avocado-Mayonnaise
15min
Koriander-Mayonnaise
10 Min
Vietnamesische Beef Pho
1 Std. 45 Min
Arepas mit geschmortem Kalbfleisch
2 Std. 30 Min
Glasnudelsalat mit Rindfleisch
1 Std.
Mais Falafel
40 min
Zerpflücktes Hähnchen in Tomatensauce (Tinga de pollo)
30 Min
Fischburger mit Koriander Mojo
45 Min
Cochinita pibil - geschmortes Schweinefleisch
3h 50min
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2 godz.
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45 Min