Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shumai-Teig
- 50 g Wasser
- 180 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 Ei
Füllung und Fertigstellung
- 400 g frische Pilze, gemischt (z.B. Shiitake, Champignons, Pfifferlinge)
- 5 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g Möhren, in Stücken
- 30 g Öl
- Öl zum Einfetten
- 120 g Reis
- ½ TL Salz
- 1 TL Zucker
- 2 TL Sojasauce
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 172 kJ / 41 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Dumplings
45 λεπτ.
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50 min
Teig für Wan Tans
1h 15min
Ramen mit karamellisiertem Seitan Hauptgang Menü 3
2sa
Israelische vegetarische Pitas (sabich)
40 λεπτ.
Samosas mit Kartoffel-Koriander-Füllung
1ωρ.
Veggie-Ramen mit Ei
2u. 10min
Täschchen mit Kohl und Schweinefleisch
1h 35min
Jiaozi
1h 30 min
Dim Sum 'Shumai'
2sa
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1h 45min
Knuspriger koreanischer Tofu
1h 20min