Apparaten en Accessoires
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
Voorbereiding 10min
Totaal 1u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Öl zum Einfetten
-
Melanzani (à ca. 250 g)2
-
Miso-Paste4 EL
-
Mirin20 g
-
Zucker15 g
-
Sake20 g
-
Wasser160 g
-
Sesamsamen, geröstet zum Garnieren1 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
735 kJ /
176 kcal
Vetten
12 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Japanisch
10 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Japanisch
10 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Veganes Austernpilz-Schawarma
45min
Gemüse-Seetang-Tatar
45min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1u. 20min
Tofu-Pflaumen-Bowl
1u. 35min
Dal Makhani
1u. 15min
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40min
Koreanische Ramen mit Tofu
1u.
Shakshuka mit Ziegenkäse
45min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45min
Misosuppe mit Gemüse
40min
Kichererbsenpaste - Humus
13u.
Knuspriger koreanischer Tofu
1u. 20min