Compatibele versies
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Olivenöl zum Einfetten
- 40 g Ziegenkäse, hart, in Stücken
Teig
- 125 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 70 g Wasser
Füllung und Fertigstellung
- 75 g rote Zwiebeln, in dünnen Ringen (2 mm)
- 20 g Butter
- ½ TL brauner Zucker
- ½ TL Balsamico, dunkel
- Mehl zum Bemehlen
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
-
1
Zweiglein Thymian, abgezupft
of ½ TL Thymian, getrocknet - 2 TL Öl (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1816 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1h 45min
Süßkartoffel-Focaccia mit Rotwein-Balsamico-Schalotten
2h 50min
Süßkartoffelquiche mit karamellisierten Zwiebeln
2 godz. 20 min
Pizza Rosso mit cremigem Käserand
17 godz. 15 min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2 godz. 30 min
Barbecue Brötchen (Roosterkoek) mit Boerewors-Patties
1h 45min
Gefüllte marokkanische Brote
2 Std. 45 Min
Zwiebel-Käse-Focaccia
50 min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2 Std.
Mohn-Brötchen mit Chorizo-Füllung
2 godz. 30 min
Focaccia mit Salami und Feigen
2 godz. 30 min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1 Std. 30 Min