Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 5 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 - 2 Chilischoten, rot, getrocknet
- 10 g Öl
-
1
Dose stückige Tomaten (400 g)
of 400 g Tomaten, in Stücken - 20 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Basilikum
- 100 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 366 kJ / 87 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta all´arrabiata
30min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Spaghetti Arrabiata mit Thunfisch
30min
Diavolo-Spaghetti
40min
Sauce all'amatriciana
20min
Tomaten-Kapern-Pasta
35min
Aglio e Olio
10min
Tomatensugo all'arrabbiata
30min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 Min
Sauce alla Puttanesca
25 Min
Knoblauch-Spaghetti mit Robiola, Basilikum-Tomaten-Sauce und Ofentomaten
1h 20min