Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Semmelbrösel
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 400 g Faschiertes (vom Lamm)
- 400 g geschälte Tomaten, aus der Dose mit Saft
- 100 g Wasser
- 100 g Rotwein
- 3 EL Tomatenmark
- 3 Prisen Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 EL Rosmarin, getrocknet, gehackt
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 ½ TL Salz
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Melanzani, in Scheiben (1 cm)
- 40 g Butter
- 500 g Milch
- 40 g Weizenmehl
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 2 Eier
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2304 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1 Std. 10 Min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1 Std. 50 Min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1h 30min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Bifteki mit Zucchini-Paprika-Gemüse und Oregano
50 Min
Coq au vin
3 Std.
Karfiol-Salsiccia-Cannelloni
1 Std. 20 Min
Mediterrane Profiteroles
1 Std. 25 Min
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Moussaka
1 Std. 15 Min
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45min