![Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D7366D42-DA3E-4676-A298-721A76A5714C/Derivates/891390a6-0210-48b8-87fc-5de9243633fe.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- Zitronenthymian zum Bestreuen
- Wasser zum Kochen
- 100 g Weißwein, trocken
- 200 g Crème fraîche
- 200 g Sahne
- 1 TL Zitronenschale
- Salz zum Kochen
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 250 g Spargel, grün, unteres Drittel geschält, holzige Enden abgeschnitten, in schrägen Stücken (2 cm)
- 250 g Spargel, weiß, geschält, holzige Enden abgeschnitten, in schrägen Stücken (2 cm)
- 200 g Garnelen, roh, geschält, TK, aufgetaut, waagerecht halbiert
- 500 g Linguine
- 15 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3551 kJ / 851 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 8.7 g
Alternatieve recepten
Pfifferlinge in Speckrahm
55 min
Zitronenlinguine mit Scampi
35 min
Pfifferling-Tomaten-Nudeln
25 min
Limettenpappardelle mit Gambas
1 Std. 20 Min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40 min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 min
Spargelnudeln
35 min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35 min
One-Pot-Spargel-Pasta
40 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min