Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- Zitronenthymian zum Bestreuen
- Wasser zum Kochen
- 100 g Weißwein, trocken
- 200 g Crème fraîche
- 200 g Sahne
- 1 TL Zitronenschale
- Salz zum Kochen
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 250 g Spargel, grün, unteres Drittel geschält, holzige Enden abgeschnitten, in schrägen Stücken (2 cm)
- 250 g Spargel, weiß, geschält, holzige Enden abgeschnitten, in schrägen Stücken (2 cm)
- 200 g Garnelen, roh, geschält, TK, aufgetaut, waagerecht halbiert
- 500 g Linguine
- 15 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3551 kJ / 851 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 8.7 g
Alternatieve recepten
Zitronenlinguine mit Scampi
35 min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 min
Spargelnudeln
35 min
Limettenpappardelle mit Gambas
1 Std. 20 Min
One-Pot-Spargel-Pasta
40min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30min
Linguine mit Garnelen
35 min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Lachs-Linguine
30min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35 min