Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 - 15 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Streifen Zitronenschale, Bio (1 x 4 cm)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g durchwachsener Speck, geräuchert, quer in dicken Streifen (5 mm)
- 20 g Öl
- 1 Lorbeerblatt, frisch, mehrfach eingeschnitten
- 300 g Pfifferlinge, geputzt, Große halbiert
- 3 Prisen Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 400 g Nudeln (z.B. Fetuccine)
- 1 ½ TL Salz und etws mehr zum Abschmecken
- 150 g Crème fraîche
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2570 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Muscheln in Weißweinsud
35min
Muscheln und Wolfsbarsch
1 godz.
Saibling mit Artischocken
40 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 Min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Pfifferling-Tomaten-Nudeln
25 min
Lachs-Linguine
30min
Steinpilz-Risotto
40 min