Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
50
g Parmesan, in Stücken
of 50 g Pecorino, in Stücken - 2 Zwiebeln, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 800 g geschälte Tomaten (Dose)
- 1 TL Salbei, getrocknet, gehackt
- 1 - 2 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 2 Tomaten, geachtelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 687 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35 min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40 min
Sobrasada-Risotto (Spanien/Mallorca)
30 min
Risotto alla Milanese
35 min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 Std. 20 Min
Pasta alla Putanesca
45 min
Risotto milanese
35 min
Tomatensugo all'arrabbiata
30 min
Sauce alla Puttanesca
25 min
Sauce all'Arrabiata
25 min
Tomaten-Kapern-Pasta
35 min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 min