Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Kochen
- 200 g Räucherlachs, in Scheiben
- 8 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Schalotte
- 20 g Butter
- 400 g Linguine
- 1 TL Salz
- 80 g Wermut, weiß (z.B. Noilly Prat)
- 200 g Crème fraîche
- 20 g Kapern, eingelegt (Nonpareilles), abgetropft
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2794 kJ / 668 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min
Pfifferlinge in Speckrahm
55 dk
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Zitronen-Lachs-Pasta
1h
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35min
Krabben-Tomaten-Sauce
30min
Lachs-Linguine
30min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40min
Lachs-Dill-Senf-Sauce zu Nudeln
20min