Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Reis
- 1300 g Wasser
- 1 TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 300 g Basmati-Reis
Garnelencurry
- 40 g Olivenöl
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 frische Chilischote, entkernt, mittelscharf
- 10 g Koriander, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 2 TL Koriander, gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Salz
- 70 g Tomatenmark
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 500 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2414 kJ / 577 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnelen-Pasta mit Pesto-Sauce
25min
Meeresfrüchte Korma
40min
Tintenfischringe aglio e olio
1sa 20 dk
Hähnchen-Tajine
4u.
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Tintenfischringe aglio e olio
1sa 20 dk
Garnelen Curry
30min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Garnelencurry
35min
Kreuzkümmel-Reis
25min
Asia-Nudeln mit Rindfleisch und Brokkoli
1h
Nudeln mit Austernpilzsauce
40min