Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quark-Kürbis-Dip
- 40 g Kürbiskerne und etwas mehr zum Bestreuen
-
200
g Quark
of 200 g Frischkäse - 50 g Crème fraîche
- 1 TL Kürbiskernöl
- 1 TL Wasabipulver
- ½ TL Salz
- Röstzwiebeln zum Bestreuen (optioneel)
Geflügelfüllung
- 4 Stängel Koriander, abgezupft
- 150 g Hähnchenbrust, gewürfelt
- 80 g Sahne
- 1 Ei
- 1 TL Speisestärke
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL geröstetes Sesamöl
- 1 EL Sesam, möglichst helle und dunkle gemischt
Gyoza
- 1 Pck. Teigplatten für Gyoza, TK, 24 runde Teigblätter (Ø 10 cm)
- Mehl zum Bearbeiten
- 500 g Wasser
- 1 Stängel Zitronengras, in Stücken
- Butter zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1374 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa Roja
20min
Sushireis
1 godz. 30 min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1 godz. 45 min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 min
Arancini Siciliani
5 Std.
Edamame mit Hoisin-Sauce
30min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 Std. 10 Min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 Std. 50 Min
Salsa (scharf)
15 min
Matcha-Eis (抹茶冰淇凌)
10h 30min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1 godz. 40 min
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1 godz. 15 min