Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- 1 rote Chilischote, frisch, ggf. entkernt
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Wasser
- 300 g Kokosmilch
- 250 g Putenbrust, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 100 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben und 10 g Saft ausgepresst
- 1 TL rote Thai-Currypaste
- 100 g Brokkoliröschen
- 50 g Zuckerschoten, halbiert
- 1 rote Paprika, in dünnen Streifen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 30 g Speisestärke
- 1 TL Curry, mild
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2382 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnelen Curry
30min
Grünes Thai-Curry mit Zitronengras-Reis
1h 15min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 min
Scharfes Hähnchen-Curry mit Rum und Basmati-Reis
45 Min
Hähnchen Tikka Masala
1 Std.
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50 Min
Schnelles Thai-Curry mit Huhn
40 Min
Kokos-Hähnchen-Curry mit Vollkornreis
1 godz. 30 min
Chicken Tikka Masala
45 Min
Karibisches Garnelencurry
30min
Indisches Hähnchen-Curry
35 min