![Tomatensugo all'arrabbiata Tomatensugo all'arrabbiata](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/76F9BFCC-1908-405E-92FF-48A0077EA4A9/Derivates/89FEE5C9-2CFF-4122-938F-D295A0B99B8F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Chilischote, entkernt
- 25 g Olivenöl
-
800
g Tomaten, reif, geviertelt und entkernt
of 1 Dose Tomaten (800 g) - 30 g Tomatenmark
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 359 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Tomaten-Kapern-Pasta
35 min
Tomatensauce
30 min
Sauce all'amatriciana
20 Min
Spaghettini mit Paprika
1 Std.
Sauce all'Arrabiata
25 Min
Frische Tomaten-Pasta
25 Min
Paprika-Salami-Sauce
45 Min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 Min
Würzige Basis-Tomatensauce
35 min
Kartoffel-Ratatouille
1 Std.
Ratatouille-Pasta
40 Min
Pasta all´arrabiata
30 min