Erbsencremesuppe

Erbsencremesuppe

4.6 905 beoordeling
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Erbsen, frisch oder tiefgekühlt
    500 g
  • Wasser
    500 g
  • Gemüsebrühe (für 0,5 l)
    1 Würfel
  • Weißwein
    30 g
  • Crème fraîche
    200 g
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Salz
    ½ TL
  • Kresse zum Garnieren
    ½ Päckchen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 11 g
Calorieën 1428 kJ / 341 kcal
Vetten 24 g
Vezels 7.1 g
Koolhydraten 18 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...