![Erbsencremesuppe Erbsencremesuppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9341F739-CED3-4539-9550-D628FB410001/Derivates/A4AEDAB0-64E5-4EDB-BDD0-6FEECB9A0E22.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 500 g Erbsen, frisch oder tiefgekühlt
- 500 g Wasser
- 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- 30 g Weißwein
- 200 g Crème fraîche
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
- ½ Päckchen Kresse zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1428 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 7.1 g
Alternatieve recepten
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe mit Nordseekrabben
40min
Erbsencremesuppe
25 min
Erbsen-Minz-Suppe
40min
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30 min
Erbsen-Curry-Suppe
40min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Erbsen-Cremesuppe
40min
Süßkartoffelsuppe
30 min
Zweierlei Erbsensuppe
50 min
Paprikacremesuppe
20 Min
Möhrencremesuppe mit Wiener Würstchen
30 min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35 min