Erbsencremesuppe
TM6 TM5

Erbsencremesuppe

4.5 (764 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 Zwiebeln, halbiert
  • 40 g Butter, in Stücken
  • 500 g Erbsen, frisch oder tiefgekühlt
  • 500 g Wasser
  • 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • 30 g Weißwein
  • 200 g Crème fraîche
  • 2 Prisen Pfeffer
  • ½ TL Salz
  • ½ Päckchen Kresse zum Garnieren

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1428 kJ / 341 kcal
Eiwitten
11 g
Koolhydraten
18 g
Vetten
24 g
Vezels
7.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten