Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Spargel, weiß
- 250 g rohe Garnelen, TK, aufgetaut und abgetropft
- 30 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 800 g Wasser
- 60 g Butter
- ¼ TL Zucker
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 50 g Schalotten
- 250 g Risottoreis
- 100 g Weißwein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2598 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40 Min
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Spargel-Safran-Risotto
35 Min
Schweinefilet mit Zucchini-Risotto
1 Std.
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1 Std.
Risotto mit Kaiserschoten und Lammrücken-Medaillons
40 Min
Grünes Spargel-Risotto
45 min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35 Min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 Min
Steinpilz-Risotto
40 Min