Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g natives Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen
-
600
g stückige Tomaten, aus der Dose
of 600 g Tomaten, entkernt, in Würfeln (2-3 cm) - 1 TL Tomatenmark
- 1 Prise Zucker
- 1 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 1 TL Pfeffer
- Olivenöl zum Braten
- 300 g Auberginen, in Scheiben (2-3 mm)
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 400 g Spaghetti
- 100 g Ricotta
- Basilikum, abgezupft zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2386 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 9.2 g
Alternatieve recepten
Knoblauch-Spaghetti mit Robiola, Basilikum-Tomaten-Sauce und Ofentomaten
1 Std. 20 Min
Tagliatelle mit Steinpilzen und Karamelltomaten
35 min
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1u.
Spaghettini mit Paprika
1u.
Pasta all´arrabiata
30min
Spaghetti mit Tomaten-Kapern-Öl
20min
Tomatensugo all'arrabbiata
30min
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45 min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25min
Kartoffel-Ratatouille
1u.
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30min
Frische Tomaten-Pasta
25min