Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 70 g Olivenöl
- 20 g Zitronensaft
- 10 g Honig
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 600 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in 4 Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Garnelen-Gemüse-Salat
40 min
Feta-Oliven-Lachs mit Tomatenreis
35min
Sizilianischer Garnelensalat
40 min
Coq au vin
2h
Shrimps-Lachs-Spieße mit Spinat-Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Jambalaya
30 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Rotbarsch mit Tomaten, Möhren und Reis
50min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1 godz.