Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 400 g Spaghettini
- 2 Knoblauchzehen
- 60 g natives Olivenöl
- 500 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2372 kJ / 567 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6.7 g
Alternatieve recepten
Linguine in Tomatenbutter
30 Min
Pasta all´arrabiata
30 Min
Spaghetti alla "Norma"
35 Min
Conchiglie mit frischer Tomatensauce und Ziegenkäse
45 min
Tomaten-Kapern-Pasta
35 Min
Sauce all'Arrabiata
25 min
Spaghettini mit Paprika
1 Std.
Tomatensugo all'arrabbiata
30 Min
Spaghetti mit Tomaten-Kapern-Öl
20 min
Frische Tomaten-Pasta
25 min
Knoblauch-Spaghetti mit Robiola, Basilikum-Tomaten-Sauce und Ofentomaten
1 godz. 20 min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 Min