Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 5 Stängel Oregano, abgezupft
- 100 g Sahne
- 100 g Crème fraîche
- 10 g Whisky (optioneel)
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 400 g Garnelen, roh, geschält
- 500 g Wasser
- 800 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 150 g Cherry-Tomaten
- 3 Frühlingszwiebeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2457 kJ / 587 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Feta-Oliven-Lachs mit Tomatenreis
35 min
Spinat-Kabeljau-Farfalle
50 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 min
Garnelencurry
35 min
Lachs-Spinat-Cannelloni
1u. 15min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min
Seelachs Caprese mit Olivennudeln
40min
Tagliatelle mit Hühnchen und Pesto
1h 5min
Orzo-Pasta mit Lachs und Spinat
40min
Spaghetti mit Bärlauch-Carbonara
25min
Kräutergarnelen mit Gnocchi
20min