Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
- 1 TL Öl
- 2 TL Salz
- 60 g Pinienkerne
- 500 g Farfalle
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- 240 g Artischockenherzen, abgetropft
- 150 g Basilikum-Pesto
- 40 g Balsamico, hell
- ¼ TL Pfeffer
- 250 g Mozzarella, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Rucola, in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2123 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 8.9 g
Alternatieve recepten
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40 dk
Bunter Tortellinisalat
35 dk
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 Min
Nudelsalat mit Ziegenfrischkäse und Rucola
40 dk
Bunter Couscoussalat
25 Min
Caprese Wraps
10 Min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1 Std. 40 Min
Avocado-Tomaten-Dip
10 Min
Mozzarella-Pesto-Spieße
2 Std. 15 Min
Mediterraner Kartoffelsalat
1 Std. 10 Min
Nudelsalat mediterran
1 Std. 40 Min
Rucola-Tomaten-Dip
10 Min