Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g Wasser
- 1 TL Öl
- 2 TL Salz
- 60 g Pinienkerne
- 500 g Farfalle
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, Öl aufgefangen
- 240 g Artischockenherzen, abgetropft
- 150 g Basilikum-Pesto
- 40 g Balsamico, hell
- ¼ TL Pfeffer
- 250 g Mozzarella, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Rucola, in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2123 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 8.9 g
Alternatieve recepten
Rucola-Tomaten-Dip
10min
Mediterraner Kartoffelsalat
1h 10min
Avocado-Tomaten-Dip
10min
Mozzarella-Pesto-Spieße
2 Std. 15 Min
Lachs-Wraps
10min
Bunter Tortellinisalat
35 Min
Caprese Wraps
10min
Risoni-Salat mit Feta und Oliven
1h 40min
Nudelsalat mediterran
1h 40min
Würziger Dinkelnudelsalat
40 Min
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40 Min
Bunter Couscoussalat
25min