Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka

Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka

4.0 22 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
10 porcji

Ingrediënten

  • 4 ząbki czosnku
  • 50 g filetów z anchois, w oleju odsączonych z zalewy
  • 400 g czarnych oliwek, bez pestek
  • 100 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
  • 100 g tuńczyka, w sosie własnym odsączonego z zalewy
  • 10 g koniaku (optioneel)
    10 g brandy
  • 10 g oliwy z oliwek

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Eiwitten 4 g
Calorieën 759 kJ / 181 kcal
Vetten 17 g
Vezels 1.5 g
Koolhydraten 2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...