Salmorejo - chłodnik z Andaluzji

Salmorejo - chłodnik z Andaluzji

4.5 54 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 5min
4 porcje

Ingrediënten

  • 1 - 2 kawałki chleba pszennego (35-40 g)
  • 2 ząbki czosnku
  • 700 g pomidorów sparzonych, obranych ze skóry, bez gniazd nasiennych
  • 180 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 20 - 25 g czerwonego octu winnego
  • 1 - 1 ½ łyżeczki soli
  • 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
  • 3 jajka ugotowane na twardo
  • szynka serrano (optioneel) do dekoracji (35-40 g)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 674.5 mg
Eiwitten 6.6 g
Calorieën 2091.1 kJ / 499.8 kcal
Vetten 48.2 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 11.6 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...