Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki, odsączonej z zalewy
- 5 gałązek tymianku, świeżego, tylko liście
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 10 g kiełków fasoli mung, świeżych lub innych kiełków, np. rzeżuchy, brokułu, rzodkiewki
- 2 szczypty soli
- 1 łyżeczka czarnuszki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 180 kJ / 43 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 0.2 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta wegetariańska
10min
Hummus z buraka
1 Std.
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15min
Tatar z fasoli
5 Min
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55 Min
Hummus z buraka
1 Std.
Dip z karczochów i tofu
5 Min
Pasta z cukinii i soczewicy
1h 10 min
Pasta z pieczonej marchewki z kuminem
1 Std.
Meksykańska pasta z fasoli
20 Min
Pasztet warzywny z soczewicą
2 Std. 30 Min
Hummus z suszonymi pomidorami
10min