Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g d'eau
-
150
g de chou cavalier
of 150 g de chou kale - 200 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de bacon, coupé en morceaux
- 100 g de bacon fumé, coupé en morceaux
- 150 g de chorizo, coupé en morceaux
-
150
g de saucisse de porc fumée, type salpicão (voir "Conseil(s)"), coupée en morceaux
of 150 g de saucisse de porc crue, type salpicão (voir "Conseil(s)"), coupée en morceaux - 500 g de blanc de poulet, coupé en morceaux
- 100 g de tomate, coupée en morceaux
- 1 pincée de piment rouge séché (optioneel)
-
1
c. à café de fond de viande maison
of 1 cube de bouillon de viande - 550 g de haricots rouges en conserve, cuits et égouttés
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1489.9 kJ / 355.2 kcal
- Eiwitten
- 40.6 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Sauté de porc au curry
1h
Rougail saucisse
50min
Paëlla valenciana
1h
Poulet au vin rouge
55min
Porc vindaloo
2h 30min
Le chiard aux poutines
1 godz. 35 min
Colombo de porc
1h 20 min
Longe de porc à la riojana
50min
Poulet sauce San Fernando
55min
Aillade de veau
1 Std. 30 Min
Irish stew
3h 30 min
Colombo de porc aux légumes
45min