![Krapfen ripieni alla confettura di albicocche Krapfen ripieni alla confettura di albicocche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/180269.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 - 1000 g di olio di semi di arachidi + q.b.
- 60 g di burro a pezzi
- 250 g di latte
- 40 g di lievito di birra fresco
- 50 g di zucchero
- 4 tuorli
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 250 g di confettura di albicocche
- 1 cucchiaino di Rum (optioneel)
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1117 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta foresta nera
3 Std.
Torta Diplomatica
3 Std.
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Casunziei all'ampezzana
1h 30min
Bignè al cioccolato
3 Std.
Éclaires al cioccolato
4h 50 min
Krapfen con crema pasticcera
4 Std. 20 Min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6h
Cannoncini alla crema
3 Std.
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Bomboloni al forno
3 Std. 35 Min