![Xerém à la farine de maïs au thon frais Xerém à la farine de maïs au thon frais](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A72B0DB6-2C68-40B4-B1A4-88550F5AB4BF/Derivates/19bd132a-6ebc-4357-b7bc-128312b848ea.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de thon frais, sans peau ni arêtes, détaillé en cubes (3 cm)
- 1 ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de piment pili-pili déshydraté en poudre
- 250 g de farine de maïs, mouture grossière
- 200 g d'oignons, coupés en morceaux
- 30 g de saindoux
- 800 g de lait de coco
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3355.5 kJ / 802 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bricks au crabe
45 Min
Boulettes d'agneau à l'indienne
50 Min
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45 Min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1 Std.
Moules à la bretonne
55 Min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3h 30min
Tacos aux crevettes et ananas
30 min
Nasi goreng aux crevettes
50 Min
Avril - Bouillon de gambas à la citronnelle
1 Std.
Boulettes de poisson sauce menthe-coco
40 Min
Boulettes de poisson aux champignons
40 Min
Boulettes de poissons épicées, curry de légumes du soleil
1 Std.