Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tsp sesame oil
- 2 eschalots
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed
- 200 g fresh shiitake mushrooms, cut into slices
- 400 g coconut cream
- 10 g palm sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g bok choy, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 300 g beef fillet steak, trimmed and cut into thin slices (5 mm - see Tips)
- 1 lime, zested and juiced
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- fried shallots, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1504.1 kJ / 358.1 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 20.9 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 2008.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean barbecue chicken with rice
45min
Quick massaman beef curry
40min
Asian chicken noodle salad
45min
Curry laksa
45min
Korean beef bowl
1h 10min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Fragrant Asian fish parcels
40min