Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de chalota (2-3)
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de cebada perlada lavada y escurrida
- 100 g de vino blanco seco vegano
- 750 g de agua caliente
-
1
cucharada de concentrado de caldo de verduras casero vegano
of 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) vegano - ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- ¾ cucharadita de tomillo seco (optioneel)
- 40 g de piñones
- 400 g de calabacín en rodajas (5 mm)
- 50 g de tomates secos en aceite en tiras (5 mm)
- 60 g de mantequilla de almendras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2159 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble estilo indio
1h
Ensalada de cebada con verduras de verano
40min
Pastel de patata con kale
1 godz. 40 min
Chile sin carne
1h
Pilaf de mijo con remolacha y judías verdes
20 min
Pastel de lentejas
1 godz. 55 min
Goulash de soja con dumplings
1 godz. 25 min
Crumble de almedras y verduras
1h
Ensalada de cebada perlada con verduras
45 min
Curry de lentejas y calabaza al vapor
1h 15min
Risotto de quinoa con calabaza asada
40min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 min